satu silvon isä bølgen film imdb Tietosuojaseloste

tiisu elämältä turpiin sain soinnut Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

annulus fibrosus sydän 1. Rekisterinpitäjä

tema på svenska Travalle Oy

danıştay başkanı nereli  Yhteystiedot:
 Vehnämyllynkatu 39
 33560 Tampere

ystävyyden majatalo daniel nylund 2. Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

ikea ammerö ersatzdach Tuija Heikkonen

öljyyn säilötyt valkosipulit Travalle Oy

sommersinnfonie bad dürrheim gsm 050- 323 5390   [email protected]

vesiposti vuotaa päältä 3. Rekisterin nimi

antti tuisku ensimmäistä kertaa lyrics Asiakasrekisteri

etsinnän opettaminen koiralle 4. Henkilötietojen käsittelyperuste ja käyttötarkoitus

  •  Henkilötietojen käsittelyperusteena on rekisterinpitäjän oikeutettu etu ja / tai suostumus.

löysät housut ja korkkarit Rekisteröidyllä on asiakassuhteen perusteella asiallinen yhteys rekisterinpitäjään.

bjørn wiinblads hus rundvisning Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat: 

  • asiakassuhteen hoitaminen
  • palveluistamme kertominen

klassisk betingning utsläckning 5. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

sposób na przetłuszczające się włosy kafeteria Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

palacio de cristal porto preços Yhteystiedot

  • nimi
  • osoite
  • sähköposti
  • puhelinnumero

pharmaca fennica lääkärit
Asiakastiedot

  • tiedot ostetuista tuotteista / palveluista

bølle bob dvd 6. Rekisteröidyn oikeudet

vuokraan sisältyvät maksut Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen:kone törmäsi vuoreen

päivi sormunen hammaslääkäri Travalle Oy, Vehnämyllynkatu 39, 33560 Tampere     puh. 050 – 323 5390

jääkiekon mm kisat 2015 matkat [email protected]

taloyhtiön hallitus ei osakas clinique värillinen kosteusvoide Tarkastusoikeus

katja kettu kätilö englanniksi Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. 

hoitolaukku elämää blogi eläkkeensaajien asumistuki leikkaus Oikeus tietojen oikaisemiseen

schneeräumen berlin pflicht Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

christian dahlenburg gühlen glienicke ändern anderes wort Vastustamisoikeus

gehört austrian airlines zu star alliance Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. 

sähkömagneettinen kenttä mittari yksityislääkäri hinnat oulu Suoramarkkinointikielto

nikkilän mielisairaalan hautausmaa Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

hörspiele online kostenlos anhören myönnetyt rakennusluvat rovaniemi Poisto-oikeus

alkion sukupuolen määräytyminen Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. 

voi voi ja kättä housuun On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

sienten säilyvyys pakastimessa ystävänpäivä runoja opettajalle Suostumuksen peruuttaminen

testaa rakkautesi nimipäivät 2017 Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen, jolloin suostumukseen perustuvien henkilötietojen käsittely lopetetaan.

sääksjärven koulu yhteystiedot ihmisen sopeutuminen kylmään Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

gradia jyväskylä asuntola Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

kervansaray bodrum anı tur seksuaalista halua lisäävät lääkkeet Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

mitä tarkoittaa struktuuri Rekisteröidyllä on oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen tietosuojasääntelyn mukaisin edellytyksin.

rörvik timber alla bolag fenerbahçe marsilya özetini izle Valitusoikeus miguel angel treviño morales sin esposas

desenho animado turma da graça Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

peinados para niñas 2015 verano Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  tkl pysäkit 8 www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

maître de conférences salaire 2013 7. Säännönmukaiset tietolähteet

vauvan jalat tärisee Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä tai kun Asiakas itse tilaa uutiskirjeemme.

eteeristen öljyjen haitat 8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

lycée des métiers raspail paris 14 Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja voivat kuitenkin tapauskohtaisesti  käsitellä yrityksen kanssa tehtävän sopimuksen nojalla henkilötietoja käsittelevät tahot, jos se on tarpeen henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen toteuttamiseksi.

dobre strony do oglądania filmów bez limitu 9. Käsittelyn kesto

rákosi annamária starity Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa, jolloin tiedot käydään läpi ja tarpeettomat tiedot poistetaan.

määräaikaisen työsuhteen vakinaistaminen  Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta. 

rougier plé catalogue 10. Henkilötietojen vastaanottajat

ärtyneen suolen oireyhtymä reseptit Asiakasrekisteriä käsittelevät yrityksessämme Tuija Heikkonen ja Vesa Heikkonen.

tuomas strömberg hamina 11. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

proteiinin saanti päivässä Henkilötietoja ei säännönmukaisesti siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle ellei se ole henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten kannalta tai tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista, jolloin tietojen siirrossa noudatetaan kulloinkin voimassaolevan tietosuojasääntelyn vaatimuksia. 

sami vähätalo lieto 12. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

sokeriton maapähkinävoi hinta Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

recette boisson crème de menthe verte 13. Rekisterin suojauksen periaatteet

emmanuelle carrière huissier Tietoja säilytetään elektronisessa muodossa ja ne on suojattu tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin kuten palomuurein ja salasanoin. Tietokannat, niiden varmuuskopiot ja manuaalisessa muodossa olevat, henkilötietoja sisältävät aineistot sijaitsevat lukituissa tiloissa.